Skip to content

Webshop

Fem frukter om dagen? Räcker det verkligen?

Kimchi och Kombucha från Korea blir alltmer populära rätter här i Sverige. De är fullproppade med probiotika, alltså goda bakterier. Det finns upp till en miljard goda bakterier i ett gram kimchi. Så här skriver tidningen Topphälsa (#9/2018): “De människor som lever längst i världen finns i Sydkorea där de under hela livet äter kimchi varje dag – det är förmodligen inte ett sammanträffande.”

Tarmbakterierna fungerar som kroppens “minidoktorer” och är inblandade i bland annat kroppens tillverkning av viktiga hormoner. Vad ska vi äta mer av för att få i oss detta? Förutom fermenterad mat så som kimchi och kombucha bör du äta massor av frukt och grönsaker samt fiberrik mat för att mata 🥄dina goda tarmbakterier.

Hur mycket frukt och grönt behöver vi per dag? Ungefär 10 frukter om dagen och grönsaker till varje måltid 🍎🍇🍒🍓🍆🍅🍍🍌🍋🍊

Hur ska jag lyckas få i mig det? Det är inte många som klarar detta. Det är faktiskt så att ungefär 83 % av alla svenskar får i sig alldeles för lite frukt och grönsaker. Många är medvetna om detta och försöker fylla glappet med hjälp av vitamintillskott från mataffären eller apoteket. Problemen med dessa är att de är kemiskt tillverkade och så ledes innehåller tillsatser och andra konstgjorda ämnen som våra celler inte tar upp. Med andra ord åker de rätt ut med urintömningen och näringen förblir oförbrukad 😯.

Det företag som jag samarbetar med är unikt på marknaden och erbjuder frukt och grönt på kapslar. Genom en speciell och unik process har man lyckats utvinna 98 % ren näring från färska frukter och grönsaker utan att tillsätta kemiska tillsatser och konstgjorda ämnen. Våra celler tar alltså upp näringen och vi kan äntligen överbrygga glappet mellan vad vi bör få i oss och vad vi faktiskt får i oss.
Vad som helt otroligt är dessutom att du som väljer att använda våra frukt- och grönsakskapslar faktiskt får frukt- och grönsaksgummisar helt kostnadsfritt till ditt barn.

Välkomna att beställa via min webshop där du får gratis frakt på samtliga beställningar.

Om du har frågor över någon produkt eller vill ha coaching kring din egen hälsoresa är du självklart välkommen att kontakta mig på min e-postadress carolinkonig1988@gmail.com .