Pyssel och lekar utomhus

Bad och leksaker

Det finns mycket att välja på

När man är på stranden med sina barn så vill dom ha något att göra. Bad och leksaker är nästan ett måste på sommaren. Det gäller att passa på för vi har inte så lång säsong. Barn ska man smörja in ordentligt med sololja och sitta i skuggan för att inte bli brända och må dåligt eller ha ont. På många badstränder finns det lekplatser som är i skugga och att sitta i sandlådan och bygga slott och annat tycker barnen är kul.

Ta en dag med bad och leksaker

Det finns en hel del butiker som säljer leksaker. Leksaker som du kan ta med till stranden och ditt eller dina barn. Korgar med olika sandlådeformar och spadar, båtar som man kan ha i både vattnet och i sandlådan eller vattenpistoler som barnen kan leka med. Köp också en märkpenna där du kan skriva ditt barns namn på leksakerna så att du får med allt hem. Det brukar alltid vara något som försvinner eller blandas ihop.

leksaker

Badankor i alla färger och modeller

För några år sen var det väldigt populärt att ha badankor. Antingen i sitt badkar hemma eller ta med till bad stranden. Nu har dom kommit tillbaka och jag har sett i flera affärer att det finns en uppsjö av dom. Inte bara dom vanliga gula badankorna utan dom har olika “kläder” och utstyrslar. Eller så är det badankor som inte bara är en anka utan till exempel ett bi eller en snigel.

Dom är inte dom billigaste kanske, men tycker man om att spara på något så kan det vara en rolig sak att köpa. Sätta upp dom på en hylla och kanske önska sig. I slutet av säsongen ska man nog passa på och se om man hittar fler för då kan dom gå ner i pris.