Träning och hälsa

Trollar bort värken

Jag har under många många år haft problem med nacke och axlar.  Jag blir lätt spänd i dessa partier och har även ett delvis stillasittande jobb vilket ytterligare bidrar till stelheten.

I höstas blev det nästintill ohållbart och efter bara någon timmes arbete framför datorn kom värken som på beställning. Jag bokade in ett par tillfällen på massagesallong men förstod snabbt att tillfällena blev alldeles för glesa. Därför investerade jag i en Flowlife massagekudde som dessutom har infraröd värme. Efter att ha använt apparaten 3-4 gånger i veckan under en tid var värken betydligt mer sparsamt förekommande och så fort jag känner att stelheten kommer tillbaka så kör jag lite extra med Flowlife och Olle blir snabbt motad i grind.

Inget samarbete utan endast mina varmaste rekommendationer.

Flowpillow
Efter en omgång med kudden känner man sig pånyttfödd ❤️