Inlägg

Har man småbarn önskar man en pool

När man kommer till ett fantasiland med småbarn så önskar man hela tiden att barn ska få uppleva det bästa som finns. Tex så finns det olika ställen dit man kan ta sina barn och dessa ställen älskar barnen. Varför inte göra ett fantasiland hemma. Tex så kan man reservera ett rum med bara godis så att det blir som ett sagoland med godis. Man kan också göra om ett stort rum till bara swimmingpool som man kan bygga med hjälp av företaget Poolgiganten. Detta skulle då bli barnens äventyrs land eftersom de då kan bada och simma hur länge de vill.

Många badhus har ju olika öppningstider fast när man bygger det hemma hos sig själv så finns det inte tider att följa. Det är ändå viktigt med tider och rutiner när man har barn. Barn som får rutiner blir också mycket lugnare i skolan. De barn som saknar rutiner är också mycket mindre otåliga när det kommer till skolan.

Man kan också ta med en målarbok om man vill vila lite från poolen. Vuxna kan sola medans barnen har svårt att bara ligga still kan de i stället måla i den här fina målarboken.
Man kan också ta med en målarbok om man vill vila lite från poolen. Vuxna kan sola medans barnen har svårt att bara ligga still kan de i stället måla i den här fina målarboken. Den heter punkt till punkt dvs man drar streck från en punkt till en annan tills att man har fått en färdig bild. Detta stimulerar barnen till att känna av hur man ska måla och dra streck.

Alla barn är också olika även om de får samma uppfostran. Samt så har barn olika intressen även om de kommer från olika familjer. Älskar ditt barn att bada och simma då ska du definitivt tänka på att bygga en pool i din trädgård så att barnen får motion varje dag.

Har du dessutom barn som kanske inte gillar att bada lika ofta så kanske du är sorten som bara älskar att bada. Då kan det också vara på sin plats att skapa en pool. Samt så kanske barnen vill ha barnkalas hemma och då passar det perfekt med en pool där alla barnen kan bada. Först ska man äta spagetti med köttfärssås som alla barn älskar. Sedan ska man få bada en stund och även sola om det är sommar. När barnen har badat färdigt ja då kan man ställa fram tårtan som barnet få blåsa ut och önska sig något. Sedna kan man avsluta festen med att både bada och simma. Tänk på att om det är barn som badar behöver ni vara fler vuxna som håller utkik efter barnen så att alla kan känna sig trygga. Detta kommer då bli något som barnen alltid kommer att minnas om de får bada och simma också på festen. Samt så kommer barnen att berätta det vidare för andra barn hur roligt och trevligt de har haft det hos dig.

Födelsedagar brukar vara i ca 2 timmar sedan kommer föräldrarna och hämtar sina barn för då är festen slut. Längre än så behöver man inte ha en fest. Lagom är alltid bäst!