Skip to content
Fritid, Jobb, Okategoriserade

Nya året rusar fram

Är det bara jag som tycker att tiden går alldeles för snabbt?

Vi är redan i mitten av årets första månad och knappt har man hunnit smälta nyårsmiddagen innan vardagen, med lunchlådor och kaffepauser, är igång igen.

 

Små guldkorn i vardagen

Det är lätt att tappa lusten under denna mörka årstid och framförallt nu när all ledighet för de flesta av oss är över och vi är  tillbaka  i vardagens rutiner och slentrian. För att behålla gnistan är det enligt mig viktigt att hitta saker som piggar upp och ger lite energi. Jag har väldigt sällan tid och ro till att sitta ned och strecktitta på TV eller Netflix och därför är poddformatet perfekt för mig. Då kan jag göra sysslor och greja hemma samtidigt som jag lyssnar.

Podden Familjärt är en av alla poddar jag lyssnar på och jag kan verkligen rekommendera den då den avhandlar ett brett spektrum av teman i familjelivet. Detta spektrum avspeglar sig i varje avsnitt. Det gör att de flesta som lyssnar kan ta med sig något nytt och passande efter varje avsnitt. Dessutom sänder poddpratarna, särskilt Melinda Jacobs, ut en sån härlig energi och positivitet som lätt smittar av sig.

Familjärt – en podd jag rekommenderar

Du hittar podden på denna länk:

https://www.podplay.com/sv-se/podcasts/familjart-1012097

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *