Inlägg

Förråd är alltid bra att ha för barnens pyssel!

När man har flera barn hemma så brukar man samla på sig massor av saker.

För barnen växer och då måste man köpa nya kläder eller så ärver de av varandra. Om de inte ärver av varandra så måste man ändå köpa mer och mer kläder ju mer dessa små barn växer. Sedan får vi inte glömma leksaker, cykel ja allt annat de behöver medans de växer. Tänk dig om man köper ett dockskåp till ett av barnen så vill de andra barnen har en likadan. Då plötsligt har man två dockskåp hemma samtidigt. Detta kan de ju då inte ärva av varandra eftersom båda vill ha likadana.

Har man förvaring hemma för barnens pyssel är det också bra. Har man för mycket saker är förråd bästa lösningen. Barn har en tendens att hamstra på all pyssel så att lådorna blir fulla. Sedan vill de köpa nytt pyssel varje gång man besöker en pysselbutik.
Har man förvaring hemma för barnens pyssel är det också bra. Har man för mycket saker är förråd bästa lösningen. Barn har en tendens att hamstra på all pyssel så att lådorna blir fulla. Sedan vill de köpa nytt pyssel varje gång man besöker en pysselbutik.

Så hur gör man då för att spara plats?

Man kan tex anlita förråd Stockholm så att man kan lägga in alla sina saker där som man för tillfället inte använder. När barnen växer ska man inte ge bort allt utan man ska vänta tills att man får barnbarn som kan ärva dessa leksaker och kläder. Det är inte kul kanske att köpa second hand saker men det är alltid kul att få en nallebjörn som farmor lekte med när hon var barn. Visste ni tex att alla kungens leksaker finns nu på ett museum.

De tömde kungens barndomsrum och säker anlitade någon som kunde hjälpa dem att flytta alla kungens leksaker. På detta sätt så kanske de både flyttade kungens leksaker och sedan förvarade dem i förråd på detta sätt som beskrivs ovan. Sedan när kungen blev trött och gammal har man lagt allt i ett museum som folk får gå och besöka i nutid.