Inlägg

Vår tid är verkligen värdefull

Tänk dig när du är gammal och får denna fråga?

Vad är du mest glad över att ha gjort i ditt liv? Vad svarar du på det? Inte säger du “tur att jag spenderade de mesta av mitt liv på kontoret”

För oss är detta en självklarhet att vi vill se tillbaka till våra liv och känna att vi inte har jobbat för mycket. Vi vill kunna minnas tillbaka till våra liv och känna glädje att vi även har kunnat umgås med vänner, bekanta och familjen. Även om släkt inte är lika roliga att umgås med så kan det ibland vara roligare att umgås med dem än att vara ensam på ett kontor.

För att inte risker att jobba för mycket så att vi kan hålla reda på tiden så finns det en tidrapportering man kan använda sig utav. Då får man svar på alla sina timmar och vet att man inte ska jobba mer än 8 timmar och helst inte mer än 7 timmar per dag.

En vanlig dag ska vara 4 timmar intensivt och sedan ska man kunna göra annat livet. Tex ska man tillsammans med barnen vara på Junibacken och roa sig kungligt. För visste du att när Junibacken skulle invigas var både Astrid Lindgren och Kronprinsessan Victoria på plats. Därför så roar man sig verkligen kungligt om man åker dit med sina barn. Du kan inte jobba hela dagarna för att sedan komma hem trött. Du ska jobba lagom och använda dig utav tidrapporteringen så att du också kan göra annat under din dag med din familj främst barnen.

De har säkert folk som jobbar på junibacken också som använder sig utan en tidrapportering så de som jobbar där också kan få tid att umgås med sina familjer. Du kan även köpa med dig konst från Junibacken hem.