Okategoriserade

Starta eget borde inte vara så svårt

Det skulle vara kul att få starta eget med något man brinner för.

Tänk dig något du verkligen brinner för som du dessutom är väldigt duktig på. Tänk då att då kunna starta något helt eget från grunden. Tex om man är duktig på att tex skapa fina gardiner. Då skulle man kunna öppna en gardin butik där man både syr upp gardiner efter beställning och säljer gardiner.

Man kan också beställa vissa gardiner från andra länder och beställa varje gång någon kund visar intresse. I butiken ska man också ha tillgång till tyg, knappar, sytråd och symaskiner av olika modeller. Samt glöm inte att du också ska ha en espresso maskin så att dina kunder kan få dricka en kopp valfri kaffe medans de bläddrar i inredningstidningarna du har framme.

I butiken ska du också ha en rullande program som går på tv där man visar olika modeller av gardiner. För det kan också vara roligt att se hur olika gardiner som passar ihop med vissa möbler. Man kan kombinera olika typer av färger och tyg. Samt också lägga till lampor för att se hur allt kommer att se ut. Med företagslån småföretag kan man få hjälp på traven så att man kan starta upp sitt företag. Någonstans måste man påbörja för att sedan utveckla och göra det mer värdefullt. Nästa steg får väl bli att man börsnoterar sitt företag om namnet växer och man blir en känd gardin Makerska. Det hade verkligen varit en dröm att man får sitt namn på gardiner. Det finns ju heminredning som har kända namn bakom sig.

Varför ska inte man själv bli en av dessa kända personer med namn på olika design. Om andra klarar av detta varför skulle inte man själv klara av detta. Du får det samtidigt väldigt roligt och en resa som kommer att innebära en personlig utveckling. Man lär sig massor på vägen och kommer göra massor av misstag också. Man tar 2 steg fram och 1 tillbaka i sin resa till att göra framgång. Detta är vad man måste räkna med om man ska starta företag i framtiden med små medel i början.