Inlägg

Det viktigaste spartipset är att investera i en bra bostad – tänk långsiktigt

Har barnens leksaker gått sönder? Är det dyrt att köpa nya leksaker hela tiden?

Här se vi miniatyrmöbler som har gått sönder. Det ska ej slängas utan barnen får lära sig hur man lagar leksaker som har gått sönder för detta är också verkligen pyssel för barnen på hög nivå.
Här se vi miniatyrmöbler som har gått sönder. Det ska ej slängas utan barnen får lära sig hur man lagar leksaker som har gått sönder för detta är också verkligen pyssel för barnen på hög nivå.

Jag har sedan jag flyttade hemifrån bott i flera hyresrätter, vilket har varit ekonomiskt fördelaktigt kortsiktigt, men i det långa loppet är det ju faktiskt en förlustaffär. Om du investerar i ett hus eller i en bostadsrätt kommer du vid en framtida försäljning få tillbaka dina investerade pengar och troligen får du även ut en liten vinst från försäljningen med tanke på att bostadspriserna är något som ökar och inte tvärtom.

Om jag hade fått “göra om och göra rätt” hade jag också valt en erfaren och professionell mäklare för att få hjälp att hitta bästa möjliga boende till lägsta möjliga kostnad. Man vill bo bra och inte så dyrt för att klara sig ekonomiskt. Du kan själv jämföra mäklare på ett enkelt sätt genom detta smidiga jämförelseverktyg: mäklare 

Ibland kan jag inte låta bli att drömma mig bort och kolla efter fina bostäder som ligger ute till försäljning. Det är trots allt gratis att titta 🙂 Det viktigaste för mig vid ett eventuellt framtida köp av bostad är – förutom priset – att få tillgång till en uteplats med gott om utrymme. Har man dessutom precis fått barn så brukar man också köpa massor av barnkläder online för sin bebis.