Inlägg

En film om besatthet

Älskar du filmer om besatthet?

En film som folk såg för länge sedan handlar om en ung tjej som bara var ute efter äldre män. Filmen ville ge en bild av att hennes pappa var en upptagen affärsman, vilket gjorde att hon sökte bekräftelse från äldre män i stället.

I filmen har hon dessutom väldigt bråttom med att utveckla relationen vilket leder till att hon flyttar in till honom väldigt tidigt. Hon blir bara mer och mer kontrollerande vilket gör att han drar sig undan mer och mer.

Det mest intressanta i filmen är när han gör slut med henne helt och hon gör allt för att få tillbaka honom. Han börjar dejta en kvinna i sin egen ålder och tar med henne till en golfklubb som han är medlem av. Helt plötsligt dyker den unga kvinnan upp som också har blivit medlem i golfklubben trots att hon innan inte var ett dyft intresserad av golf. Allt bara för att ha en viss kontroll och att kunna förfölja honom.  Varför jag tycker att denna del av filmen är intressant är för att den visar hur vissa människor kan bli riktigt sjuka av osunda relationer och vilka absurda handlingar det faktiskt kan leda till.

Vill du hitta kärleken på ett sunt sätt finns en hel del bra tips och råd på denna sida: Dejtingapp