Inlägg

Inget luftslott direkt

Med tanke på de stigande el-priserna avundas man ju inte direkt slotts- och herrgårdsägare just nu. Eller hur ;)? Att värma upp ett slott som exempelvis Wenngarn måste vara mycket dyrt i drift så en god rekommendation till dem är att de bör ta och jämföra elavtal så att de har råd med el till det här gigantiska slottet. Extra viktigt i dessa tider. Oavsett så är detta vackra slott väl värt vår uppmärksamhet. Här kan du läsa mer om Wenngarn slott och dessutom ställa en fråga om dagen om så behövs.

Jag älskar slott. Inte bara för deras elegans och exklusivitet utan även för att jag får för mig att där finns den levande historian. Man liksom känner att äldre generationer på något sätt finns kvar där och håller koll på sina nya “hyresgäster” och livet omkring. Känslan är magisk och dessutom får jag också en märklig känsla av ro där inne. Det är som att den moderna världen stannar upp en stund och man bara insuper känslan av samhörighet med det förflutna.