Okategoriserade

Hotellövernattning i Växjö

I helgen fick jag för mig att ta en trip till någon stad som jag aldrig besökt tidigare. Det fick bli Växjö då det fanns bra hotellerbjudanden just där. Hotellet jag valde heter Clarion Collection för er som undrar. Bilder finns längre ned.

Efter kramp i handleden av fyra timmars körning inledde jag vistelsen med avkoppling i hotellsängen. Därefter blev det hotellmiddag och en runda på stan. Det var överraskande folktomt och det mesta var stängt. Kanske inte så konstigt med tanke på att det var söndag. Det är ju inte så att jorden stannar upp för att jag får ett litet infall 😉

Hittade dock ett litet ställe som var öppet, Kafé de luxe. Ett – vad jag tror – 50-talsinspirerat uteställe som serverar både oskyldig kladdkaka med grädde liksom berusningsmedel i form av dryck. För mig blev det ett oskyldigt glas apelsinjuice, en kladdkakebit och en kopp kaffe.

 

 

Växjö teater

 

På Kafé de luxe
Kafé de luxe
Terrassen utanför hotellrummet
Nyrenoverat hotellrum förtjänar att vara med på bild – även toaletten 😉

Hotellfrukosten (kan säga att jag hoppade över lunchen sedan 😉)