Okategoriserade

Hittad!

Jag ber verkligen om ursäkt att jag inte har uppdaterat er tidigare men det har varit en enormt hektisk vecka där tiden bara rusat förbi.

Vi hittade Nala strax innan kl. 23 på midsommaraftonskvällen. Detta kanske låter flummigt, men när Oscar och jag begav oss ut för att titta efter henne en sista gång innan sänggående fick jag en stark tanke om att försöka känna in hennes energier och följa den väg där energierna kändes starka. Vi hade gått samma väg tidigare och ropat på henne utan resultat. Den gången gick vi den vägen med tanke på att den vore logisk att välja utifrån platsen varifrån hon måste ha tagit sig ut och utifrån att vägen sträcker sig bredvid en byggnad som bör ha givit henne möjlighet att smyga iväg så diskret som möjligt (hon är skygg). Men den här gången gick vi alltså på energierna och det gjorde vi rätt i. När vi hade ropat ett par gånger fick vi ett svar. Ett förtvivlat men samtidigt hoppfullt jamande hörde vi och Oscar och jag tittade på varandra med häpna blickar. Var detta sant? Hade energierna visat oss vägen? Är det inte bara sådant som folk kallar trams och flum?

Den mycket täta växtligheten i skogsdungen varifrån jamandet kom gav inte utrymme för oss att se eller krypa in och vi fick helt enkelt fortsätta ropa tills dess att hon själv vågade det sig fram. Vi hörde hur jamandet närmade sig och vi höll andan och hoppades så innerligt att det skulle komma ut en liten Nala. Och det gjorde det. Försiktigt kröp hon upp i min famn och jag kunde bära henne hem.

Denna händelse får mig att tänka på boken “The secret” och attraktionslagen med tanke på att jag just denna gång hade sagt till Oscar och både tänkt och känt i kroppen att nu ska vi hitta henne. Nu ska vi känna in henne och hitta henne.

Vad tror ni? Var det en slump eller ett tecken på magin med energier och universums lagar? ❤

För övrigt har veckan varit späckad med både jobb,  möten och hemmabestyr. Testat att laga flera gluten- och mjölkfria maträtter och grabbarna har ätit det mesta vilket känns lovande.

Lite blandade bilder från veckan:

Nöjd att vara hemma igen
Hundmys med Snöa och Fenris hos Linnea.
Huskies ❤
Utflykt till Blå lagunen i Skänninge. Exotisk känsla! Varmt och turkost vatten.
Mjölk- och glutenfria amerikanska pannkakor. Riktigt goda!

 

Tack för att du läser och följer min blogg. Lämna gärna en kommentar.

All kärlek ♡

/ Carolin