Okategoriserade

Bröllop och hemlighetsmakeri

Sedan ett par veckor tillbaka fick vi en inbjudan av Erics dotter Linnea att komma över på middag ett specifikt datum nu i april. Vi fick inte veta vad det skulle handla om utan den enda information vi fick var att det var viktigt att vi kom just detta specifika datum.

Igår på kvällen var det dags. Vilmer, jag och Eric åkte dit och trots en lång arbetsdag och med vetskap om att det var en vanlig arbets- och skoldag dagen efter var vi som barn på julafton över att få veta varför det var en så viktig kväll.

Väl framme förstod vi med ens vad det var. Linnea och Victor hade gift sig tidigare på dagen och nu var vi inbjudna till bröllopsfesten!!

Det blev extra kul för Vilmer då han aldrig firat bröllop förut. Jag kan ovilligt erkänna att inte heller jag har varit på bröllopsfirande tidigare. Det blev en fantastiskt fin kväll med trerätters-middag, vackra tal och så givetvis bröllopstårta. Vi var inte hemma förrän vi 23:30 och för att vara en vanlig torsdag kväll var det i senaste laget för oss allihop. Jag kan säga att vi var allt annat än pigga i morse.

Men vad gör det när det blev en så otroligt fin, vacker och fantastisk kväll, framförallt för brudparet <3