Okategoriserade

Påsklov 2021

I år har jag och Oscar haft egentid under påsklovet. Så välbehövligt med kvalitetstid med bara ett av barnen i taget ibland.

På tisdagen hade vi lekdag och Oscar fick två nya kompisar på lekstället. De hade så kul och Oscar var helt slut när vi kom hem. Jag tankade energi genom att umgås och samtala med andra föräldrar. Eller ja, denna gång, en annan förälder. Man blir ju nästan helt lyrisk efter en dag av vuxenumgänge nu när det verkligen är en bristvara under coronatider. Man tar verkligen alla tillfällen i akt.

Även lite påskpyssel hann de med. Se bilder nedan:

På onsdagen var vi i simhallen och Oscar åkte en stor vattenrutschbana för första gången. Vilken lycka ♡

På torsdagen blev det en nödvändig tur till shoppingområdet Tornby där vi inhandlade nya skor och kläder till innebandyn som båda barnen ska testa på. Det blev också hårklippning och lunch (givetvis på behörigt avstånd från andra gäster) och som avslut tittade vi ut nya cyklar. Vi hann knipa de två sista mountainbike-cyklarna med nöd och näppe.

Fredagen blev en hemmadag då vi både var trötta efter ett par intensiva dagar och helgen spenderades hos Eric. Vi rensade och åkte ett par turer till tippen, hämtade cyklarna och så blev det en himla massa utelek på lördagen då vädret var fint.

I skrivande stund, tre dagar in på ny vecka efter lovet, har det hänt en hel del. Jag lovar att återkomma med en uppdatering senare i veckan men tills dess önskar jag er alla en fantastisk fortsättning på april månad.