Inlägg

Påsk 2021

Långfredagen blev inte riktigt som vi tänkt oss då min sedan tidigare rotfyllda tand sprack när jag tuggade på en seg godisbit.

Så kan det gå när man norpar från påskägget 😉 Det fick bli en tur till jourtandläkaren. Tacksam över att jag tog mig tiden att skaffa ett tandvårdsabonnemang för ett par år sedan. Den här tanden som har strulat enda sedan tonåren och rotfyllningen fick göras under fyra tillfällen. Det kan till och med ha varit fem.. Jag minns inte riktigt. Men tandläkaren gjorde en snabb bedömning av mina övriga tänder och konstaterade att de är fina. Alltid något.

Den här påskaftonen har vi firat enkelt, bara jag, Eric och Oscar. Vi var sent ute med att köpa påskmat och var och letade i flera mataffärer för att hitta prinskorv, men det var lönlöst. Slut överallt. Det fick bli en smakrik kryddkorv istället, vilket inte var helt fel.

Påskdagen spenderade vi hos Erics dotter med familj. Vi blev bjudna på påskmat och tog en promenad med hundarna till hundgården. Oscar älskar att leka vilda lekar med deras hundar, Siberian huskys. De besitter samma energinivå som Oscar och vad kan då inte passa bättre än en timme i rastgården för alla tre 😉 När vi kom tillbaka var båda hundarna utslagna och somnade gott under bordet och Oscar blev sittandes i soffan med ett nytt tv-spel som han inte har testat tidigare. Timmarna rann iväg och vi var nog inte hemma förrän vid 20-tiden.