Okategoriserade

Grabbarna har åkt. Tystnaden ekar högt.

Grabbarna har idag åkt till sin pappa. Det känns jättekonstigt och konstigare än vanligt eftersom de har varit här under två veckor. Som vanligt kom tårarna och tomhetskänslorna just efter att de åkt. Lite TV och kattmys fick bli trösten. Har även pratat i telefon med dem en stund. Känslorna är överväldigande,  men jag vet att det kommer kännas lättare imorgon när jag kan sysselsätta mig med olika göromål.

Något som jag ännu inte har skrivit om är gårdagen. Vi besökte ju barnens farmor och farfar ute i Ullälva. De fick julklapp och sedan åt vi mat och godfika. Vi stannade i ett par timmar. Det blev väldigt trevligt och en hel del lek med djuren ♡ Är så glad att de alltid finns för oss ♡

Ikväll fick det bli ett 40 min. träningspass, skumbad och rester till middag (sill, quinoa, paprika och creme fresh). Man tager vad man haver.

Höll förövrigt på att vinna 25 000 kr på stryktipset, sååå nära, men icke!

Lite bilder ifrån lördagen