Uncategorized

En intensiv vecka, träning och Pokenad

God kväll!

Jag har inte orkat/haft tid att blogga så mycket under veckan. Utöver jobb och skola har vi varit på läkarbesök, haft kvällsmöte med R, hämtat och justerat barnens nya glasögon, handlat utklädnad till fredagens Halloweenfest på skolan och rett ut saker gällande ett av barnen. Blev många turer fram och tillbaka på grund av att hans läkare inte hade ordentlig koll på saker och ting. Jag blev helt matt efter alla telefonsamtal igår. Somnade samtidigt som barnen.

Idag var vi i Ljungsbro och jagade Pokemon i ett par timmar med Erics syrror och några av deras barn. Jag var med på min första raid och fångade nog ett tiotal Pokemons. Man fastnar snabbt och timmarna bara rusar förbi 🙂

Lite Pokefika hann vi med också.

Jag har äntligen tagit tag i träningen igen. I tisdags körde jag mitt första pass på Crosstrainern. Riktigt effektivt. Jag hade träningsvärk hela dagen efter. Skön känsla! Faktiskt! Då vet man att man ansträngt sig 🙂

På måndag blir det massage igen. Två veckor sedan premiären nu 🙂 Är helt frälst ♡♡♡

100 m från jobbet dessutom 🙂

Vi avslutade precis lördagskvällen med film och popcorn. Och grabbarna sover nu som två nyfödda kattungar ♡♡♡