Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Sista sommardagarna

God kväll!

I lördags blev det nog det sista utomhusbadet för i år. Vi var först på plats och hade hela stranden för oss själva ett bra tag 🙂

Lyx!

K

Kan ni tänka er… Dessa pojkar är nu klass ettor. Och bra går det. Riktigt bra faktiskt och jag är en grymt stolt mor. Nu hoppas jag att det håller i sig. I förra veckan gjorde vi första läxan. Matematik.

Älskar mina pojkar så mycket. Jag lyckades inte ge dem “kärnfamiljen”. Ett uttryck jag får kastat i ansiktet på mig varje dag (nämner inga namn). Men vi tre är ett team av sällan skådat slag. Vi skrattar, gråter, pussas, kramas, kittlas, jagar Pokemons hysteriskt, åker på utflykter, skojar, skäller, stökar till, städar (ibland ;)), sjunger, spelar el-gitarr, använder ett av rummen som koj/lekrum (herre gud… skandal.. De går ju i ETTAN och de MÅSTE ha varsitt rum med skrivbord, läslampa och anslagstavla.. vad är jag för en mamma egentligen?)… Ja, vi är väl tre av sällan skådat slag men vet du vad? Vi lever ändå ♡♡♡

Kärlek, glädje och humor. Det kommer man långt med. Och som Timon säger:

Mer kärlek i världen.

Här är en bild på transflaggan. Under föräldramötet i förra veckan berättade ett av barnens föräldrar lite om flaggan och sin läggning. Så vackert!!

Livet är som att titta på en bild. Man kan välja vilket perspektiv man ska ha. Vackert eller fult. Det är betraktarens perspektiv som avgör. Jag väljer iallafall att titta på det vackra ♡♡♡

Lämna ett svar