Uncategorized

Helgens bestyr

Igår började vi dagen med att gå till Tornby där vi handlade skaljackor (Stadiums Everest) och regnställ till barnen. Vi lunchade på McDonalds, men barnen var inte särskilt förtjusta i pommes och hamburgare. Som tur var hade vi med oss varsin flaska till dem! Sedan handlade vi på Maxi och sedan var det dags att bege sig hem och förbereda inför grillningen.

På eftermiddagen kom Andreas föräldrar och min bror som vi grillade tillsammans med. Blev årets premiärgrillning här hemma :). Barnen var väl inte stormförtjusta i grillat men lite gick allt ner! Ett tips nu när det är så varmt ute och barnen kanske inte är så sugna på att äta varm mat är att göra pastasallad. Vi köper cognatsmedwurst, som vi skär i bitar och kokar någon roligt formad pasta och blandar ihop tillsammans med t.ex. tomat eller/och gurka. Sedan är det bara att ställa in byttan i kylen och ta fram tillsammans med någon god dressing när man ska äta! Barnen älskart! Ett annat tips är att köpa eller göra kalla desserter för det slinker ju alltid ner och är bra nu i värmen. Idag fick barnen vanlijdessert efter middagen (finns att köpa fyrpack på Willys för 11 kr). Det smakade faktiskt väldigt gott trots så lågt pris!

Idag har vi varit på Willys och handlat lite och resten av dagen har vi mestadels spenderat utomhus. När barnen sov i förmiddags gick jag igenom deras ytterkläder och la bort sånt som inte behöver användas längre. Passade även på att namna lite plagg, vilket alltför ofta glöms bort, men peppar peppar så har inget kommit bort ännu 🙂 Har också hunnit med att lägga in tvätt och tvättat.

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska göra någon mer “syssla” eller bara slappa resten av kvällen 😛 Det senare lockar ju mest…