Uncategorized

Påskfint

Var ett tag sedan jag skrev ett längre inlägg nu, men här kommer ett 🙂 Jag har nu förutom uppsatsskrivandet även börjat jobba sedan tre veckor tillbaka. Det är verkligen jätte roligt och så skönt att göra något annat än att bara plugga och plugga och plugga. Dessutom får jag prova på så många olika saker och på olika ställen. Det ger en verkligen ett större perspektiv på saker och ting.

Barnen utvecklas i rasande tempo. Jag och Andreas sa någonting om Fåret Shaun igår och då pekade Vilmer direkt mot tv:en och sa: titta! Det är lika fantastiskt varje gång de lär sig något nytt. De förstår mycket mycket mer än de kan uttrycka, vilket förklarar frustrationen som uppstår hos dem om man till exempel inte förstår med detsamma vad de vill. Jag tror att ju mer de kan uttrycka/säga desto nöjdare blir de med tillvaron.

Nästa vecka ska jag göra mina två sista intervjuer, jobba tre dagar, gå på en föreläsning, skriva på uppsatsen och gå på utvecklingssamtal om Vilmer. Försöker alltid hinna med så mycket som möjligt under helgen så man hinner vila lite på vardagskvällarna. Hittills har vi hunnit damma vardagsrummet, lagt in all tvätt, tvättat, lagat biffar (så kan man värma på i mikron under veckan), lagt ut barnens urväxta ytterkläder till försäljning, slängt grejer i containern och sålt vår gamla mikro. Tänkte att jag skulle försöka hinna skanna in en eller två noveller ur en bok jag lånat så jag kan lämna tillbaka den nästa vecka. Jag försöker med jämna mellanrum leta bra undervisningsmaterial och får jag syn på något jag tycker är bra försöker jag så snabbt som möjligt spara det.

Igår pyntade jag och barnen vårt påskris. Blev jätte fint!

20140406-081002.jpg