Uncategorized

Solskensdagar

Jag blir så himla glad av ljuset och solen. Det är så otroligt härligt att det går mot våren nu för man mår så mycket bättre!! Dessutom började jag jobba förra veckan och det funkar toppen! Trivs jätte bra 🙂 Det är verkligen i mötet med eleverna som jag känner att jag valde rätt yrke! Känns toppenbra! 

Idag gjorde jag ytterligare en intervju till min studie och gick bra denna gång också. Imorgon ska jag göra ytterligare en. Sedan måste jag verkligen börja skriva ordentligt för i juni ska uppsatsen vara klar. Kan inte fatta att detta är det sista jag gör på utbildningen. 

Vi har köpt en ny barnvagn till pojkarna och ska sälja vår Babytravel dublin. De trivs inte att sitta i Babytraveln då sitsen är ergonomisk (bakåtlutad) och barnen tvingas sitta inkupade och bakåtlutade. De ser ju för sjutton inte ordentligt. Det värsta är att nästan alla moderna/nya vagnar görs på detta sätt och så har tillverkarna mage att kalla det för ergonomiskt!? Läser man på lite så är det absolut inte ergonomiskt att tvingas sitta som en ostbåge för att se något. De vill varken sätta sig eller sitta kvar i den vagnen och i sommar ska vi åka iväg bland annat till Kolmården och då måste de ju kunna trivas i vagnen. Vagnen vi köpte heter Brio double wave och är precis så som jag vill att en vagn ska vara. Det är i stort sett den enda “klassiska” dubbelvagn som finns att köpa i butik numera och är precis så jag vill att en vagn ska vara: plana sitsar, vändbart och justerbart handtag, fullt sittläge och fullt liggläge, kommer in genom dörrar, öppet på sidorna så barnen kan se och helgjutna hjul. Hittade dessutom två snygga sittdynor till vagnen för bara 99 kr styck. Tyvärr tyckte inte Andreas att vi skulle ta dem lila så fick bli gröna. Nu gäller bara att bli av med både sulkyn och Babytraveln för vi har inte plats för tre vagnar här hemma!!

Till mig själv och er läsare: glöm inte att njuta och ta tillvara på stunden. Livet är varje sekund <3