Uncategorized

Torsdag

Idag var pojkarna på förskolan till 16. Jag skrev färdigt min intervjuguide och skrev ett informationsbrev om studien som ska gå ut till de medverkande. Imorgon är det dags att börja gå igenom all ny litteratur jag lånat och även göra lite artikelsökningar.

Verkar dröja innan jag börjar jobba då de ännu inte fått tag i mina referenser. Jätte konstigt för jag kontaktade ju båda innan jag angav dem och fick svar jätte snabbt. Hmm.. Jaja, har ju tid att sitta med min uppsats iallafall 🙂

När jag sövde barnen förut så spelade jag “deras” låt. Sjöng och spelade den för dem jätte mycket under första året. Den beskriver verkligen alla känslor jag kände när de föddes och dessa känslor finns ju fortfarande kvar, varje gång jag ser dem <3. Lyssna och njut:

IMG_3206

IMG_3168IMG_3155IMG_3166