Uncategorized

Hemma

Idag är vi hemma med barnen eftersom Oscar fortfarande har feber. Fast den är lägre idag så han mår mycket bättre 🙂

Vägde mig imorse och har gått ner 5 kg på 6 veckor. Känner mig både piggare och friskare 🙂 Målet är att komma ner till min trivselvikt på 55 kg inom två månader. Men om det fortsätter i det här tempot så kommer jag vara där snart.

Vad äter jag då? Äter mycket protein, omättade fetter och långsamma kolhydrater. Kolhydrater äter jag bara på morgonen, resten av dagen skippar jag dem (förutom grönsaker och frukt förstås). Tänkte så småningom lägga upp lite recept här, men kan redan nu tipsa er om min absoluta favorit: ugnsbakad lax!!

Ta fram några fisken kvällen innan.

Lägg bakplåtspapper i en form. Lägg fisken i formen och bred på lätt creme fresh på fisken. Ha på lagom mycket svartpeppar. Kör in i ugnen på 175 grader 30-40 minuter. Fisken är klar när den är ungefär 58-60 grader.

Sen tar jag även en klick creme fresh på tallriken och någon god sallad.

Nu blir det kyckling (Kronfågel givetvis). Mums!

Ha en härlig dag allihopa och njut av solen!!