Okategoriserade

Om mig

Vad kul att du hittat hit till min blogg!

Vem är jag? Jag är 31 år gammal och mamma till mina underbara tvillingpojkar på snart sju år. Jag jobbar som språklärare sedan ungefär fem år tillbaka då jag tog min examen.

Jag har inte fått något serverat i livet utan har fått kämpa mig till det jag åstadkommit. Jag hade nog alla odds emot mig redan då jag föddes och har tagit mig igenom hinder efter hinder. Jag har inte låtit mitt förflutna bestämma vägen åt mig. Jag har gjort egna val och jag är oerhört stolt över den styrka jag hade redan som liten flicka.

Jag är en sann existentialist och tror på den positiva kraften, människans inre potential och på att det mesta kan åstadkommas med hjälp av ett växande tankesätt och egna val.

Detta är också något jag försöker förmedla till mina elever. Och det bästa är att jag kan använda mig själv som ett levande exempel på hur man med viljans och tankens kraft kan skapa sig ett bra och trivsamt liv.

 

Jag kommer att skriva bloggen som en slags dagbok; dela med mig både av min vardag och av festligare stunder och säkerligen ösa ur mig lite tankar då och då.

Städhjälp om du vill slippa städa själv.